10 Gratis hoge kwaliteit Psd resources voor UI designers

5d7e8da6ccf93f076077bdb65d42465fhet blijft een uitdaging om iets te ontwerpen wat bezoekers van een pagina graag gebruiken. Om verschillende UI designers hiermee wat op weg te kunnen helpen noemen we hier 10 gratis hoge kwaliteit psd resources voor UI designers.

Admin Dashboard UI pakket

Een must have voor iedere beheerder van een webpagina. Het maakt alles overzichtelijker en zal je ongetwijfeld kunnen helpen.

Pakket van 20 Inc logos

Voor een ieder die om een of ander reden een logo moet ontwerpen is deze PSD een geweldige hulp.

Eccomerce App pakket

Deze is bij uitstek ideaal voor het creƫren van een goede web shop. Het helpt met het in elkaar zetten van de verschillende onderdelen die een webshop moet hebben.

Reis website UI pakket

Goed voor iedere gebruiker die graag een website over reizen wil produceren. het heeft alles al in huis om het geslaagd te maken.

Sales Overzicht PSD

Ideaal voor ondernemers en mensen met een eigen bedrijf is deze PSD. Het geeft een goed overzicht van cijfers zodat alles goed bijgehouden kan worden.

Brochure UI template voor infographics

De meeste onderdelen van een goede infographic zijn hier al op te gebruiken. Je kunt ze vervolgens zelf prima aanpassen naar hoe je het wilt hebben.

Gratis reis UI pakket voor iOS app

Hiermee kun je gratis een mooie reisapp maken voor iOS apparaten. Het programma is voor iedereen gratis te gebruiken en biedt meerdere lay-outs.

10 Unieke iOS login ontwerpen

Dit is zeer handig voor het maken van een goed inlogscherm. Je hebt gelijk 10 opties en ook dit is gratis.

Social mobiele app voor Iphone 6

Een uitermate geschikte PSD voor alles wat met social media te maken heeft.

Android voor PSD

Met deze PSD kun je eenvoudig apps maken voor Android die een mooie lay-out zullen krijgen door de opties de het programma je biedt.