Webdesigner Depot herontwerp

wdd-logoWebdesigner Depot is een van de toonaangevende en meest populaire blogs van het moment op dit gebied. Het is een prima platform om alles te weten te komen over de laatste trends op het gebied van webdesign. Door deze blog nauwlettend in de gaten te houden weet je altijd de laatste nieuwtjes op het gebied van webdesign. De tips en links naar andere pagina’s met dusdanige informatie zijn erg waardevol voor iedereen die het van belang acht de laatste ontwikkelingen op de voet te volgen.

De blog is opgericht door Walter Apai, een inmiddels bekende webdesigner uit Vancouver, Canada. Hij inspireert hiermee vele andere webdesigners. De informatie is altijd handig. Iedere webdesigner die deze site regelmatig bezoekt zal het erover eens zijn dat hier altijd wat bij leren valt. Door de snelheid waarmee de trends continu veranderen is het wel raadzaam om een blog als deze altijd te volgen. Je krijgt ook gelijk een aardig idee van wat de toekomst gaat brengen, voor zover dit te voorspellen valt.

Zoals iedere webpagina heeft ook deze blog over het design van web pagina’s wel eens vernieuwing nodig. Dit gebeurde een tijdje geleden dan ook. De site bestond al meer dan zes jaar toen ze vonden dat het tijd werd voor vernieuwing. iemand die de pagina zeer regelmatig bezoekt zal niet gelijk opvallen wat er veranderd is, maar mensen die sporadisch eens langs komen zal het wel eerder opvallen. Deze veranderingen zijn allemaal gedaan om een nog beter ervaring voor iedere bezoeker te creĆ«ren. Een website als deze, die vooroploopt in de wereld van webdesign, is dat natuurlijk ook wel een beetje aan de stand verplicht. Ze slagen er uitermate goed in om een goed voorbeeld te geven voor andere webdesigners. Zoek de website eens een keer op en je zult zelf wel zien waarom.